twitter

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Συσπείρωση στην Κοζάνη



Κοζάνη


Κάλεσμα προς τον κόσμο της ομάδας απηύθυναν τα μέλη της Κοζάνης, προκειμένου να βρεθούν στο ΔΑΚ Κοζάνης το μεσημέρι της Κυριακής και να στηρίξουν τους 'ερυθρόλευκους' στη δύσκολη αναμέτρηση με τον Κάστορα στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής.
Μάλιστα, για να βοηθήσει σε αυτή την επιδίωξη, η διοίκηση του συλλόγου πήρε την απόφαση να επιτρέψει τη δωρεάν είσοδο σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, στις γυναίκες, σε ανέργους και φοιτητές με την υπόδειξη της κάρτας ανεργίας ή της φοιτητικής ταυτότητας και είσοδο με πέντε ευρώ για τους συνταξιούχους. Στο κείμενο του δελτίου Τύπου αναφέρονται τα εξής:
''Η ομάδα της Κοζάνης είναι έτοιμη να προσπαθήσει για το καλύτερο. Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς. Για να το πετύχουμε αυτό πρέπει να αφήσουμε πίσω ότι λάθη και παραλείψεις έχουν γίνει, είτε από την τωρινή διοίκηση είτε από τις προηγούμενες. Να αφήσουμε πίσω τυχόν πικρίες αυτών που στο παρελθόν πέρασαν από τη διοίκηση της ομάδος, να ξεχάσουμε ποιος διοικεί τώρα την ομάδα και για μια φορά μετά την ίδρυση του συλλόγου 1928 όλοι μαζί να βρεθούμε στο γήπεδο''.

 ΠΗΓΗ: periferiako.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου