twitter

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Τα νέα του όγδοου ομίλου






Μελίσσια 

Εξελίξεις σε διοικητικό επίπεδο σημειώθηκαν στην ομάδα των Μελισσίων την Τετάρτη (28/3), καθώς σημειώθηκε αλλαγή στην προεδρία του συλλόγου.
Ύστερα από οκτώ χρόνια, ο Παναγιώτης Πατσιαλός υπέβαλλε την παραίτησή του στο ΔΣ από τον προεδρικό θώκο των «πρασίνων» για λόγους που δεν έγιναν γνωστοί. Νέος πρόεδρος αναδείχτηκε ο Τάσος Τσιμπρικίδης, ενώ αυτή η αλλαγή δεν πρόκειται να επηρεάσει την ομάδα. Εξάλλου, οι δύο χορηγοί που στηρίζουν τα Μελίσσια οι Αλέξανδρος Λέανδρος και Νίκος Ρισβάς θα παραμείνουν κοντά στην ομάδα, με τον πρώτο να συνοδεύει την αποστολή στο κυριακάτικο κρίσιμο παιχνίδι στη Μύκονο με την τοπική ομάδα.


Φωστήρας



Μπορεί ο Φωστήρας να κατέκτησε το τρίτο κύπελλο στην ιστορία του στην ΕΠΣ Αθηνών, ωστόσο ο πρόεδρος της ομάδας, Σταμάτης Καζάτζης, θέλησε να... προσγειώσει τους πάντες στο «στρατόπεδο» της ομάδας.
Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Ταύρου, τόνισε πως οι πανηγυρισμοί ανήκουν πλέον στο παρελθόν, αφού προέχει η άνοδος για τον «φονέα των γιγάντων».
«Τελείωσαν οι χαρές και τα πανηγύρια. Στα δέκα παιχνίδια που ακολουθούν στο πρωτάθλημα, πρέπει να προσπαθήσουμε να έχουμε καλή συγκομιδή, ωστέ να κόψουμε πρώτοι το νήμα του τερματισμού», δήλωσε αρχικά ο κ.Καζατζής.
Όσι για τους φιλάθλους του Φωστήρα τόνισε: «Είναι ευχάριστο πως ο κόσμος βρίσκεται στο πλευρό μας και μας δίνει κουράγιο για να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας».



Ρόδος


Μπορεί ο Σάββας Ορφανίδης να υπέβαλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της Ρόδου μετά την ήττα από τη Νέα Ιωνία, ωστόσο η διοίκηση δεν φαίνεται να την έκανε αποδεκτή.
Οι ιθύνοντες των "ελαφιών" δεν δέχτηκαν την παραίτηση του τεχνικού, καθώς δεν θεωρούν ότι είναι αυτός υπαίτιος ούτε για το κακό πρόσωπο που έδειξε η ομάδα στη Νέα Ιωνία ούτε και γενικά για τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος αγωνιστικά.
Ο Έλληνας προπονητής έχει προσφέρει πολλά στη Ρόδο και πραγματοποιεί μια αξιόλογη και αξιοσέβαστη προσπάθεια, κάτι που οι διοικούντες την ομάδα αναγνωρίζουν και θέλουν να πορευθούν με αυτόν στη συνέχεια.

Τράχωνες


Πυρετωδώς συνεχίζεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Κώστα Μιχάλη για την κρίσιμη αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ελπιδοφόρο. Ο έμπειρος τεχνικός επισημαίνει ότι οι Τράχωνες χρειάζονται ακόμη έξι βαθμούς τουλάχιστον για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους. ''Δεν έχουμε σωθεί ακόμα. Εκτιμώ ότι η γραμμή του υποβιβασμού θα ανέβει αρκετά και θα φτάσει στους 40 βαθμούς. Εμείς θα παλέψουμε όλα τα ματς για να πετύχουμε τον στόχο μας'' τόνισε ο ικανότατος προπονητής.

Αγ. Παρασκευή


Με δυο απουσίες αναμένεται να παραταχθεί η Αγία Παρασκευή στο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Φωστήρα. Ο Ιβάν Νεντέλκοβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μιχελή και Μεϊμάρογλου, που συμπλήρωσαν κάρτες και δεν θα βρίσκονται στην αποστολή των 'μενανόλευκων'. Στα θετικά για τον Σέρβο τεχνικό έρχεται να προστεθεί η επιστροφή του Σωτήρχου, καθώς ο τελευταίος φαίνεται πως ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε το τελευταίο διάστημα. Απαντες στον σύλλογο των βορείων προαστίων αναγνωρίζουν τη δυσκολία που κρύβει η αναμέτρηση της Κυριακής, με δεδομένο ότι θα αντιμετωπίσουν μια ομάδα, η οποία έχει θέσει πρωταγωνιστικούς στόχους και η οποία προέρχεται από την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ την περασμένη Τετάρτη. Παρ' όλα αυτά, άπαντες στη 'Σάντα' τονίζουν πως θα παλέψει μέχρι τέλους κάθε ματς ανεξαρτήτως αντιπάλου.


ΠΗΓΗ: onsports.gr, periferiako.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου