twitter

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΟΧΟΥ 2-0


Επέστρεψε στις νίκες ο Απόλλων Αρναίας

Στις νίκες επέστρεψε ο Απόλλων Αρναίας μετά το 2-0 με αντίπαλο τον Εθνικό Σοχού, ο οποίος αποχώρησε από την Χαλκιδική με πολλά παράπονα από τον διαιτητή Παρχαρίδη.
Οι γηπεδούχοι στο 20’ της αναμέτρησης άνοιξαν το σκορ με τον σουτ του Κόγια. Με το 1-0 να διατηρείται στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ο Απόλλων επιχείρησε και δεύτερο τέρμα, με την μπάλα όμως να μη βρίσκει το στόχο της, κάτι που συνέβη στο 90’ με τον Κιάτο, που διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Στον αντίποδα, ο Εθνικός, που αγωνίστηκε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σταυρίδη, διαμαρτύρεται για δύο πέναλτι που δεν δόθηκαν σε χέρι αντιπάλου στο 48’ και σε ανατροπή του Ανδρεάδη στο 74’. Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε σχετικά ο Εθνικός Σοχού: «Ο Εθνικός σ’ ένα ακόμη παιχνίδι είχε να αντιμετωπίσει εχθρική προς αυτόν διαιτησία που δείχνει ότι κάποιοι δεν τον θέλουν να βρίσκεται μέσα στο παιχνίδι διεκδίκησης της παραμονής στην κατηγορία που αγωνίζεται τα τελευταία πέντε χρόνια. Στο παιχνίδι της Αρναίας είδαμε ότι στο διαιτητικό τρίο οι βοηθοί ήταν όπως και στον πρώτο γύρο από την ΕΠΣ Δράμας, και μάλιστα ο βοηθός κ. Δάντης συμπτωματικά επόπτευσε και τις δυο αναμετρήσεις».

ΑΠΟΛΛΩΝ: Αθανασιάδης, Κόγιας, Κανδήλας, Στόικος, Τζιώτζιος, Παλασίδης, Μαυρίδης (40’ Καλπακίδης, 80΄Κιάτος), Βερνής, Τσιτογιάννης, Δημητρακόπουλος, Χατζής (70’ Καλτσός)
ΕΘΝΙΚΟΣ: Αθανασιάδης, Λαγγίζος, Σταυρίδης, Κολόκας, Μπεσιάρης, Γκιούζης (35’ Ανδρεάδης), Σταμπουλής, Πεχλιβάνης, Παπακωνσταντίνου (55’ Μαρίκος), Νόικος, Κουρούπης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου