twitter

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

ΔΟΞΑ ΧΕΡΣΟΥ – ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ 1-1



Με έντονες διαμαρτυρίες για τη διαιτησία του κ. Παλαμούσκα ο Διγενής Λακκώματος έφυγε από το Χέρσο με το βαθμό της ισοπαλίας, δεχόμενος το γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις του αγώνα.
Η αποστολή του Διγενή διαμαρτύρεται για τα λεπτά των καθυστερήσεων, καθώς ο διαιτητής της αναμέτρησης παρέτεινε κατά οκτώ λεπτά πέραν της κανονικής διάρκειας το παιχνίδι, ενώ δυσαρέσκεια επικρατεί στους φιλοξενούμενους και σε ό,τι αφορά την ισοφάριση του Χέρσου. Πιο αναλυτικά στο Λάκκωμα, που υποχώρησε στη δεύτερη θέση υποστηρίζουν ότι στο 90+ δόθηκαν δύο ανύπαρκατα κόρνερ και ένα φάουλ, που οδήγησαν τελικά την ομάδα της Δόξας στο να διαμορφώσει το τελικό 1-1. Οι διοίκηση μάλιστα του Διγενή πρόκειται να εκδόσει ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τα όσα έλαβαν χώρα στο χθεσινό παιχνίδι. Ο Διγενής είχε προηγηθεί στο 75’ της αναμέτρησης με πλασέ του Βιτλή έπειτα από πάσα του Δούμα, ενώ το 1-1 για το Χέρσο στις καθυστερήσεις ήρθε έπειτα από κεφαλιά του Παπαδόπουλου, που λίγα λεπτά νωρίτερα είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο. Για το Λάκκωμα τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε πρόωρα, στο 25’, ο Γιαλετζής.
ΔΟΞΑ: Ζάικος, Κωνσταντινιδης (62’ Λογγινίδης), Κετικίδης, Παπάκης, Ούλιος, Βασιλειάδης, Κουτσάγιας, Παναγιωτίδης, Παναγιωτόπουλος, Γεωργιάδης, Αϊβατζίδης (86’ Παπαδόπουλος)
ΔΙΓΕΝΗΣ: Μπούρκας, Σιώνας, Γεωργιάδης (25’ Γιαλετζής), Κατσόγλου, Μπουλούμπασης, Γερομανώλης, Στασινόπουλος, Τσερκέζης, Χρυσοχοΐδης, Δούμας (90’ Γκατζογιάννης), Δραγανίδης (60’ Βιτλής)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου