twitter

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Ανέλαβε τον Πανναξιακό ο Στέλιος Μανωλάς!


Είναι γνωστό πως τις τελευταίες ημέρες πραγματοποιούνται αλλεπάλληλες επαφές με υποψηφίους για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας. Ωστόσο, αυτό που αντίκρισαν οι ποδοσφαιριστές του Πανναξιακού, καταφθάνοντας στο γήπεδο για την χθεσινή προπόνηση, ουδείς θα μπορούσε να το φανταστεί.
Οι παίκτες του νησιώτικου συλλόγου είδαν τον... Στέλιο Μανωλά να τους περιμένει, υπό τις οδηγίες του οποίου προπονήθηκαν για το ντέρμπι της Παρασκευής με τον Φωστήρα. Ο πρόεδρος του σωματείου, Βασίλης Φλεριανός, κάλεσε τον παλαίμαχο άσο της ΑΕΚ να βρεθεί στη Νάξο και να προσφέρει τη βοήθειά του στην προσπάθεια των 'κυανοκίτρινων, κάτι που δεν αρνήθηκε ο τελευταίος, ορμώμενος αφενός από τη στενή φιλία που τον συνδέει με τον 'ισχυρό' παράγοντα του Πανναξιακού, αφετέρου από το γεγονός ότι κατάγεται από το όμορφο νησί του Αιγαίου. Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, ο Στέλιος Μανωλάς θα καθοδηγήσει τους παίκτες στο ματς της Παρασκευής και εν συνεχεία θα επιστρέψει στην Αθήνα.


Τον λόγο για τον οποίο δέχθηκε να βρεθεί στη Νάξο και να βοηθήσει τον Πανναξιακό για λίγες ημέρες, επισήμανε ο Στέλιος Μανωλάς. Συγκεκριμένα, τόνισε: ''Δεν ήρθα εδώ σαν προπονητής, ήρθα σα Ναξιώτης, ο οποίος αγαπάει τον τόπο του. Έτσι θεωρώ ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα για λίγες μέρες εώς ότου βρεθεί λύση με το θέμα προπονητή. Έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια για τον Πανναξιακό, πράγμα που μου επιβεβαίωσε πρόσφατα και ο Κριστόφ Βαζέχα. Ξέρω τα υπέρ και τα κατά της ομάδας και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά''. Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο ίδιος ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ υπογράμμισε πως δεν υπάρχει περίπτωση να καθοδηγήσει τους 'κυανοκίτρινους' στον αυριανό αγώνα με τον Φωστήρα. Πάντως, με αυτήν την κίνηση η ομάδα της Νάξου δείχνει ότι σε καμία περίπτωση δεν παραδίδει τα όπλα. Αντιθέτως, με έξυπνες κινήσεις προσπαθεί να πάρει το 100% από την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών, πράγμα που έχει καταφέρει το τελευταίο διάστημα.

ΠΗΓΗ: periferiako.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου