twitter

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Συνεχίζεται το ροτέισιον στον Οδυσσέα Κορδελιού



Σε κάθε παιχνίδι του Οδυσσέα Κορδελιού, ο Βασίλης Αντωνιάδης δείχνει ότι υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, δίνοντας ευκαιρία να αγωνιστούν και ποδοσφαιριστές με λιγοστό χρόνο συμμετοχής.
Παράλληλα, με τις αλλαγές που πραγματοποιούνται στην ενδεκάδα του Οδυσσέα από παιχνίδι σε παιχνίδι, η ομάδα «φρεσκάρεται» κάθε αγωνιστική, με αποτέλεσμα η απόδοσή της να διατηρείται σε υψηλά κάθε φορά επίπεδα. Ενδεικτικό παράδειγμα αποτελεί το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Σοχό, όπου παρά της απουσίες τεσσάρων βασικών ποδοσφαιριστών, των Μιλκούδη, Ριζούλη, Λαζαρίδη και Μπενίσκου, το Κορδελιό εκπροσώπησαν επάξια νεαρά παιδιά του ρόστερ με μικρότερο χρόνο συμμετοχής.
Η ομάδα ξεκινά σήμερα την προετοιμασία της για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής με αντίπαλο τον Αχιλλέα Τριανδρίας, με τον προπονητή των κυανόλευκων να δουλεύει σε όλες τις γραμμές σε άμυνα και επίθεση, προκειμένου ο πρωτοπόρος Οδυσσέας να κατέβει ετοιμοπόλεμος στο γήπεδο της Τριανδρίας. Στην ομάδα επιστρέφουν οι απόντες του χθεσινού παιχνιδιού, κάτι που αφήνει πλήρως ικανοποιημένο τον κ. Αντωνιάδη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το κλίμα στην ομάδα είναι ιδανικό, μιας και ο Οδυσσέας βρίσκεται στο +6 στην βαθμολογία, μπροστά από τον δεύτερο Διγενή Λακκώματος, με τον οποίο θα λύσουν τις διαφορές τους την επόμενη αγωνιστική.

2 σχόλια:

  1. Καλή επιτυχία στα παιδιά για το ντέρμπι της Κυριακής! Σκίστεεεε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γερά παιδιά!!!θα πάρουμε και την Τριανδρία και χτυπάμε την άνοδο!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή