twitter

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Μικρά-μικρά από τον πέμπτο όμιλο



Θεσπρωτός 


Ο Θεσπρωτός έμεινε στο 1-1 με τον Αμφίλοχο, παραμένει κάτω από τη γραμμή της παραμονής και πλέον ο κόσμος της ομάδας είναι ανάστατος καθώς βλέπει το σύλλογο να βρίσκεται κοντά στον υποβιβασμό στο τοπικό.
Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας της Ηγουμενίτσας δεν είναι το καλύτερο τη δεδομένη στιγμή και άπαντες στον σύλλογο περιμένουν την επαναδραστηριοποίηση στα διοικητικά των Βασίλη Γιόγιοκα και Αντώνη Διαμάντη.


Εθνικός Φιλιππιάδας


Τα εύσημα στους παίκτες του απέδωσε ο Γιώργος Γιάννος για την εκτός έδρας νίκη επί του Πίνδου Κόνιτσας. Ο προπονητής του Εθνικού Φιλιππιάδας στάθηκε στην απόδοση και την όρεξη που είχαν οι παίκτες του κατά τη διάρκεια του ματς και τους ζήτησε ανάλογη προσπάθεια στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Στο μεταξύ ο πρόεδρος Θανάσης Λιόντος αναμένεται εντός των ημερών να προχωρήσει σε πληρωμές.

Κασσιώπη 


Αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου στον 5ο Όμιλο της Δ' Εθνικής έκανε την Κυριακή η Κασσιώπη, κερδίζοντας εκτός έδρας τον Οδυσσέα Νυδρίου με 2-0, στο νησιωτικό ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής. Το συγκρότημα του Ρομπέρτο Μπολάνο επανήλθε στα νικηφόρα αποτελέσματα και με το διπλό στη Λευκάδα διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, σε απόσταση 2 πόντων από τη 2η θέση, αφού η Φιλοθέη Αρτας κέρδισε την άλλη κερκυραϊκή ομάδα του Πρωταθλήματος, τον Όλυμπο, με σκορ 1-0. Ένα ξέσπασμα στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και δύο γκολ μέσα σε ένα τρίλεπτο, ήταν αρκετά για την Κασσιώπη ώστε να καθαρίσει το παιχνίδι. Το 0-1 έγινε στο 47' από τον Παναγιώτη Τσούκλη και το τελικό 0-2 στο 49' από τον Γιάννη Σφακιανάκη.

Όλυμπος Κέρκυρας


Παρά την αρκετά καλή εμφάνισή του, ο Όλυμπος δεν μπόρεσε την Κυριακή να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα από την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη 2η της βαθμολογίας Φιλοθέη ρτας, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0, που ήταν η πρώτη μετά την 7η αγωνιστική. Έτσι, έλαβε τέλος το σπουδαίο αήττητο σερί της κερκυραϊκής ομάδας, η οποία ωστόσο διατηρείται σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη του πίνακα, απέχοντας 6 πόντους από τον Θεσπρωτό.Το παιχνίδι στο Δημοτικό γήπεδο της Φιλοθέης κρίθηκε από ένα γκολ που σημειώθηκε πολύ νωρίς, μόλις στο 5ο λεπτό, όταν ο Γεωργίου με απευθείας εκτέλεση κόρνερ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Αργυρού, ο οποίος έκανε λανθασμένη εκτίμηση.
Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι πλησίασαν κι άλλες φορές κοντά σε ένα ακόμη τέρμα, με κυριότερες αυτή του σκόρερ Γεωργίου στο 25' και του Μπαλάφα στο 37'. Στην επανάληψη, ο Όλυμπος έφερε τον αγώνα στα μέτρα του και στο 52' ο Ιωνάς έχασε σημαντική ευκαιρία για τους Κερκυραίους, που εντέλει σκόραραν στις καθυστερήσεις με τον Μωρατη, αλλά το γκολ ακυρώθηκε έπειτα από υπόδειξη του βοηθού για οφσάιντ, κάτι που έφερε την αντίδραση της ομάδας του Νίκου Μοσχονά.

ΑΟ Τρίκαλα 

Μετά το Κυριακάτικο ρεπό οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Τρίκαλα επέστρεψαν σήμερα και πάλι στις προπονήσεις, με την εκγύμναση να πραγματοποιείται στο δημοτικό στάδιο. Ο Μίκι Τσίρκοβιτς, έριξε το βάρος κυρίως σε ασκήσεις τακτικής, ενώ πραγματοποιήθηκε και οικογενειακό δίτερμα. Οι κυανέρυθροι δίνουν την Τετάρτη το εξ' αναβολής παιχνίδι με την Ομόνοια Πέτρας, αναμέτρηση που θεωρητικά φαντάζει ως βατή, ωστόσο, για να κερδηθούν εύκολα οι βαθμοί της νίκης, που είναι απαραίτητοι, θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές να δείξουν τη δέουσα σοβαρότητα. Η προετοιμασία των Τρικάλων για το ματς με την Ομόνοια, ολοκληρώνεται αύριο ώρα 4 μ.μ. στο Πετρωτό, ενώ την ίδια ώρα θα ξεκινήσει και το παιχνίδι της Τετάρτης.
Μετά το πέρας της αυριανής προπόνησης, ο Μίκι Τσίρκοβιτς θα καταρτίσει και την αποστολή για την αναμέτρηση με την Ομόνοια.

ΠΗΓΗ: periferiako.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου