twitter

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΥΜΙΝΩΝ – ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ 1-1



Ήρεμο απόγευμα πέρασαν χθες Ολυμπιακός Κυμίνων και Καμπανιακός που αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, σε ένα αποτέλεσμα καθόλα δίκαιο. Οι δύο ομάδες δημιούργησαν λιγοστές ευκαιρίες σε όλη τη διάρκεια του ενενηνταλέπτου, με το παιχνίδι να χαρακτηρίζεται από μοιρασμένη κυκλοφορία της μπάλας.
Τα Κύμινα με ανεβασμένη την ψυχολογία, μετά την πρόκρισή τους την περασμένη Τετάρτη στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, προηγήθηκαν στο 30’ με γκολ του Αυγέρου, ενώ δεν κατάφεραν να κάνουν το βήμα παραπάνω, ώστε να εξασφαλίσουν τη νίκη. Ως αποτέλεσμα, ισοφαρίστικαν στο 75’ από τον Καμπανιακό, ο οποίος έκανε το 1-1 με τον Δημητριάδη, ενώ νωρίτερα έχασε ακόμη μία φάση για γκολ. Ο Ο λυμπιακός Κυμίνων ολοκλήρωσε με παίκτη λιγότερο το παιχνίδι, ύστερα από αποβολή του σκόρερ, Αυγέρου με απευθείας κόκκινη κάρτα, όταν σε διεκδίκηση της μπάλας χτύπησε με τον αγκώνα του τον Καμπουρίδη του Καμπανιακού.
ΚΥΜΙΝΑ: Νιάνιος, Παπάζης, Κιομιρτζόγλου, Τσακίρης, Τσάκαλος, Αυγέρος, Χατζηγεωργίου (85’ Βέργος), Σαββαΐδης, Παπάς (60’ Τζίμας), Καλαϊτζίδης, Κουτρογιάννης
ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ: Δαλκίδης, Γαβανάς, Γκόλτζης, Σιούνης, Μπεσιάρης, Καμπουρίδης, Υψηλός, Κουκουλέκης, Σκόρδας, Τανούρκας, Δημητριάφδης (80’ Κοσμίδης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου