twitter

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

«Νοσοκομείο» η Τριανδρία



Με πολλά προβλήματα για τον Στέλιο Τσαντίνη και τους ποδοσφαιριστές του ολοκληρώνεται σήμερα το απόγευμα η προετοιμασία του Αχιλλέα Τριανδρίας, για το εντός έδρας ντέρμπι με τον Οδυσσέα Κορδελιού.

Οι προπονήσεις όλης της εβδομάδας κύλησαν μέσα σε έντονο προβληματισμό για τον Αχιλλέα Τριανδρίας, με τον προπονητή Στέλιο Τσαντίνη να βλέπει αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές του να παραμένουν εκτός μάχης για τον κυριακάτικο αγώνα με το Κορδελιό. Το μεγαλύτερο πλήγμα που έχει δεχθεί αυτό το διάστημα η ομάδα είναι στην αμυντική της γραμμή, με τους Πανίδη και Λιάρο να μην δίνουν το «παρών» στο παιχνίδι της Κυριακής. Συγκεκριμένα, ο πρώτος θα απουσιάσει για οικογενειακούς λόγους, ενώ ο δεύτερος είναι τραυματίας και δύσκολα θα επανέλθει πριν το τέλος της σεζόν. Επιπλέον απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών που υπάρχουν για την ομάδα τις Τριανδρίας είναι αυτές των Χαρίση και Ξανθόπουλου, οι οποίοι δείχνουν να ξεπερνούν τους τραυματισμούς τους, δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη ωστόσο ο βαθμός που είναι έτοιμοι να αγωνιστούν. Τέλος από το κυριακάτικο εντός έδρας ντέρμπι θα απουσιάσει και ο Παπαδόπουλος, ο οποίος αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα για εξύβριση προς το πρόσωπο του διατητής της αναμέτρησης Καμπανιακός – Αχιλλέας Τριανδρίας του περασμένου Σαββάτου. Δεδομένης της κατάστασης, η τεχνική ηγεσία του Αχιλλέα αναζητά λύσεις για να καλύψει τα κενά στην βασική ενδεκάδα της ομάδας, με τον Στέλιο Τσαντίνη να ανακοινώνει την αποστολή μετά την ολοκλήρωση της αυριανής τελευταίας προπόνησης.

1 σχόλιο:

  1. Είμαστε μαζί σου ομαδάρα, και στα εύκολα και στα δύσκολα!!!Καλή επιτυχία στο ντέρμπι και περασστικά σε όλα τα παιδιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή