twitter

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Τα νέα του πρώτου ομίλου



Καβάλα


Το Σάββατο η Καβάλα θα δώσει φιλικό ματς με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος. Η ομάδα θα παίξει 1η Απριλίου στο Βερούλειο με τον πρωτοπόρο Εθνικό Σιδηροκάστρου σε ένα ματς όπου επιστρέφει ο Ηλίας Σεφερίδης ο οποίος εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής όπως και ο Κάργας (εξέτισε την ποινή του).
Ο προπονητής Νίκος Καραμπιμπέρης ταξίδεψε στο Σιδηρόκαστρο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του τοπικού Εθνικού με τον Μ. Α Νέας Ζίχνης και κατασκόπευσε τον επόμενο αντίπαλο του ΑΟΚ στο πρωτάθλημα.Οι παίκτες του ΑΟΚ επέστρεψαν τη Δευτέρα στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό που είχαν καθώς η ομάδα δεν αγωνίστηκε την Κυριακή και πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης με την ΑΕ Αμπελοκήπων. Επίσης δε θα παίξει και την ερχόμενη Κυριακή, αφού ο πρώτος όμιλος λόγω της 25ης Μαρτίου έχει ρεπό.


Άρης Ακροποτάμου
 
Ο 21χρονος τερματοφύλακας του Άρη Ακροποτάμου, Αντώνης Χατζηνικολής, ήταν ο ήρωας στο τοπικό ντέρμπι με τον Ορφέα Ελευθερούπολης αφού κατάφερε να αντέξει στην πολιορκία των αντιπάλων του και να κρατήσει το 0-0, που ήταν και το τελικό σκορ. Οι παίκτες των φιλοξενούμενων τον συνεχάρησαν μετά την λήξη γεγονός που αν μη τι άλλο φανερώνει το πόσο δυναμική ήταν η παρουσία του στο ματς. Το παιχνίδι έγινε στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Δ' Εθνικής και μετά απ' αυτήν ο Ορφέας είναι στην 2η θέση με 33 βαθμούς και ο ρης Ακροποτάμου είναι 4ος με 31β.

ΠΗΓΗ: periferiako.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου