twitter

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Μικρά-μικρά από τον έκτο όμιλο



Παναιγιάλειος


Η επίσκεψη του Γιάννη Παπαπέτρου, το Σάββατο, στα αποδυτήρια της ομάδας εκτός από δηλώσεις τόνωσης ηθικού για την κατάκτηση της νίκης στην Αμαλιάδα είχε και αναγγελία χρηματικού κινήτρου για το τρίποντο.
Ο μελανόλευκος πρόεδρος τους είχε ανακοινώσει την πρόθεσή του να μοιραστούν πριμ νίκης σε ενδεχόμενη νίκη στο ματς της Αμαλιάδας. Έτσι μετά την χθεσινή επιτυχία τους τέθηκε χρονικό ερώτημα για το πριμ νίκης. Συγκεκριμένα τους ρώτησαν εάν θέλουν να μοιραστούν πριμ 5.000 ευρώ στο τέλος του μήνα ή εάν θέλουν να μοιραστούν πριμ 3.000 ευρώ το οποίο θα τους μοιραστεί αύριο. Τελικά οι μελανόλευκοι επέλεξαν τα 3.000 ευρώ και αύριο αναμένεται να τους μοιραστεί το πριμ νίκης.

Η διοίκηση του Παναιγιαλείου ΓΣ ανακοινώνει ότι την ερχόμενη Δευτέρα (26/3) θα διεξαχθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση για να συζητηθούν σημαντικά θέματα του συλλόγου. Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:
1) Ανάδειξη νέου Δ.Σ.
2) Καταρτισμός του πλάνου κινήσεων του συλλόγου.
3) Θέματα ποδοσφαιρικού τμήματος.
4) Προγραμματισμός κινήσεων για τη δημιουργία ΠΑΕ.
5) Εξεύρεση οικονομικών πόρων και κατάθεση προτάσεων για το μέλλον του συλλόγου
6) Εκδήλωση για τα 85 χρόνια ύπαρξης του συλλόγου.
Ο τόπος και η ώρα διεξαγωγής της συνέλευσης θα γίνουν γνωστά τις επόμενες ημέρες και τα μέλη του συλλόγου θα μπορούν να καταθέσουν τη συνδρομή τους (20 ευρώ) για το α' εξάμηνο του 2012 μέχρι και πριν την έναρξη της συνέλευσης.

Βρασιές 


Στις Βρασιές δεν μπορούσαν τη Δευτέρα να χωνέψουν πως χάθηκε η νίκη στον αγώνα με τον ΠΦΟ Πανόπουλου. Στην ομάδα της Αρκαδίας τα είχαν με την ατυχία τους καθώς δέχθηκαν το γκολ στις καθυστερήσεις ενώ παράπονα υπήρξαν και για τη διαιτησία. Στις Βρασιές υπάρχουν παράπονα και για τη διαιτησία και στέκονται στη φάση του 74' όπου ζήτησαν πέναλτι σε χέρι και εκεί θα μπορούσαν εάν είχε δοθεί το πέναλτι να καθαρίσουν το ματς. 



Αστέρας Αμαλιάδας


Την παραίτησή του από μέλος του ΔΣ του Αστέρα Αμαλιάδας αλλά και από υπεύθυνος των Ακαδημιών του συλλόγου γνωστοποιεί με την παρακάτω δήλωσή του Θοδωρής Κοτσώνης. Αναλυτικά η δήλωση: Την 13 Μαρτίου 2012 στο Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΟΣ αναγκάσθηκα να υποβάλω την παραίτησή μου από Υπεύθυνος Ακαδημιών και μέλος του Δ.Σ., γιατί αιφνιδιαστικά η φιλοσοφία του προέδρου και μέλους που θέλει όψιμα να παραγοντίση, για το τμήμα των Ακαδημιών και όχι μόνο άλλαξε κατά εκατόν ογδόντα μοίρες, πράγμα που δεν με εύρισκε σύμφωνο. Ευχαριστώ τους γονείς, τον φίλαθλο κόσμο, τους προπονητές, τα παιδιά που με εμπιστεύτηκαν επί δύο χρόνια και τις ακαδημίες όλοι μαζί τις φθάσαμε σε υψηλό επίπεδο αγωνιστικό, τεχνικό με μεγάλο αριθμό αθλουμένων.
Πιστεύω κάτω από νέες συνθήκες θα αγωνισθώ και πάλι ώστε το σωματείο να συνεχίσει την υγιή πορεία τουΘεόδωρος Δ. ΚοτσώνηςΠ. Μέλος ΔΣ ΑΟ Αστέρας.

ΠΗΓΗ: periferiako.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου